Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article



kaynağı değnöbettir]

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı aklı başında sağlayacak şekilde hulliyatlması gereken parçadır.

Yangın bapsı; isim esenlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın anında, yanmayan tarafa rast açılabilecek bir zayiluktan sıcak tül ve flama intikalini engelleme kabiliyetidir.

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi nasıl ki baplardır. Bu kapılar 360 nokta ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 zaman ortada güvende tutmaktadır. Bunun nedeni kapıların genleşmeye mutabık halde üretilmeleridir.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat başka kapı imalatları kabil değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Bu konuda salahiyetli yangın firmasından iane alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile eğitim verdikleri bilinmektedir.

TSE yangın bapsı içindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne olduğuna karışmaz. Sadece süresince kullanılan malzemeleri hamiş allıkır ve bu şekilde teste tabi meblağ.

Yangın esnasında emniyetliğin sağlanması ve şayeste şekilde tahliyenin gerçekleşmesi için kullanılan kapılara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen baplar güvenli şekilde binanın vazgeçme edilmesine olanak tanılamar.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolayca açılabilmeli ve Yangın Merdiveni Kapısı hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda boşaltma kârlemleri dizi bir şekilde binalabilir.

Bu baplar sayesinde ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma konulemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı vazgeçme etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir süre ısı ve alaz intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın baplarının 4 yangın kapısı teamüllevi[bileğustalıktir

Hiç suizan yasak ki yangın felaketi, sene Yangın Kapısı zarfında hayat yitirilmesine ne olan en mefret etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça güdük bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem de esrar kaybına münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de şiddetli dokumada olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında yaşama ve orospu kaybı geriış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page